22 Eylül 2014 Pazartesi

Kiler Market Ganimetlerim


Kiler Marketin %50 kampanyasını geçen sene keşfetmiştim, mart ayı gibi yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu sene de yine mart ayında %50 kampanyaları olmuştu, madem fiyatı bu kadar düşük alayım bari dediğim bir kaç kitap olmuştu. Eylül başında yine %50 kampanyası yapmışlar, ben de tesadüfen Mardin Kiler'de farkettim. Oradan sadece Ve Dağlar Yankılandı'yı aldım, diğerleri ise Ankara'dan.





Nazan Bekiroğlu'nun kitaplarını tamamlamaya az kaldı, ha gayret:)) Mimoza Sürgünü, Mavi Lale, Mor Mürekkep ve Cümle Kapısı deneme türünde kitaplar. Aslında roman ve öykü türünde okumayı tercih ediyorum daha çok ama dördü için de okuduğum olumlu yorumlar nedeniyle onları da almaya karar verdim. 





Yaz hakkında bir fikrim yoktu, Kürşat Başar olduğu için aldım. Zaman Yolcusunun Karısı'nın filmini izlemiştim, fena değildi; filmin ayrıntılarını hatırlamamam ve kitapların genelde filmlerden daha iyi olması sebebiyle onu da aldım.

Allah'ım nasıl mutluyum ya!:)

4 yorum:

  1. Zaman yolcusunun Karısı'nı ben de izledim. Sevdiğim iki oyuncu başrol oynadığı için ben filmi sevmiştim ama internetteki yorumlarda hep kitabının daha iyi olduğu yazıyordu.

    Nazan Bekiroğlu çok sevdiğim yazarlardan biri. Ben de onun bütün kitaplarını almaya ve okumaya çalışıyorum. Kiler'in %50 indiriminde iki kitabını almıştım. Demek ki mart aylarında kiler'e uğramak lazım :-)

    Çok güzel kitaplar almışsınız. Güle güle okuyun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi de varsa önce kitabı okumayı tercih ediyorum genelde:) Filmi hatırlamamam iyi oldu o açıdan:)

      Nazan Bekiroğlu'nun da Nar Ağacı'nı okumuş ve çok sevmiştim; diğer kitapları hakkında da güzel yorumlar görünce indirimden bulduğumu topladım esasında:) Kesinlikle ara ara gitmek lazım Kilere! indirimin sonlarında kitaplar hep seçilmiş oluyor haliyle; eskiden evim yakındı, sürekli tacizdeydim:) ama taşınınca uğrayamaz oldum:/

      çok teşekkür ederim, keyifli okumalar size de:)

      Sil