20 Eylül 2014 Cumartesi

NİLÜFER-HEPSİ BU- Bircan Usallı Silan





Doğan Kitap
325 sayfa



Goriot Baba'dan sonra şöyle kolay okunan, beni yormayacak bir kitap arayışına girdim. D&R'ın kampanyasından 5 liraya aldığım Nilüfer biyografisini okumanın tam zamanı dedim ve okudum:)

Nilüfer'in hayatına dair merak ettiğiniz her şey var kitapta, çocukluğu, aile yaşamı, müzik hayatına nasıl başladığı, Kayahan'la çekişmeleri, Ayşe Nazlı'sı, aşkları...

Zaten sevdiğim, sempati duyduğum bir sanatçıydı, kitabı okuyunca daha da bir sevdim, saygı duydum. 



Kitap Tanıtımından:
Nilüfer, Türk pop müziğinin en büyük starlarından biri. Nilüfer'i sadece sanatçı kimliğiyle değil, bir çocuk, bir kadın, bir anne, bir insan olarak da tanımak isteyenlerin mutlaka okuması gereken bir kitap: Nilüfer, hepsi bu.

4 yorum:

  1. arada okunur bence de , edinilirse neden olmasın ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sıkıcı kitaplardan sonra ilaç gibi geliyor valla:)

      Sil
  2. Bu kitabı ben de kolay okunacağını düşündüğüm için okulda boş derslerde okumak için yanıma aldım. yine aynı şekilde ben de Doğan Kitap'ın 5 liralık kitaplar kampanyasından almıştım :-)

    Yalnız ben kitabı çok beğenmedim. Çok güzel biyografi kitapları okuduğum için bu kitap beni pek sarmadı. Öncelikle çocukluğunu çok uzun anlatmışlar, oralarda sıkıldım biraz. Bir de çok taraflı bir anlatım olmuş. Kitabı Nilüfer'in arkadaşı anlattığı için Nilüfer'i melek gibi göstermiş. Bir süre sonra hep övgü okumaktan sıkıldım.

    YanıtlaSil
  3. 5 liralık kampanyalara bayılıyorum!:)

    çok iyi bir biyografik roman değil o konuda size katılıyorum; ama kötü çevirisi olan veya ağır aksak giden romanların ardından okunabilecek, çerez bir kitap olarak tanımlayabilirim:) daha sıkıcı bir kitabın ardından okuduğumdan olsa gerek ben okurken sıkılmadım:))

    YanıtlaSil