12 Ocak 2015 Pazartesi

2014'ün Ardından...



Ne yoğun bir yıldı 2014...Özellikle son dönemi! Ödevdi, sınavdı, makalesiydi, yıldım yeminle! Yaş olmuş 33, başında 2 bebe, ne işin var senin masterda neyim! Ama yoook şu masterı bi bitireyim eğitim hayatımı noktalıyorum arkadaş, bu ne yaa! Sıtkım sıyrıldı resmen!

Aha şu aşağıdaki zavallıdan farkım kalmadı yav!



Okumayı hedeflediğim kitap sayısı 35 idi ve ben ancak 33 kitap okuyabilmişim:( Yatmadan önce 10 dk. ila 1,5 saat arasında değişen okuma süremle bu kadar kitap fena değil diyorum ama yine de "pöööööffff niye daha fazla okuyamadım" diye kızıyorum kendime...

Gelelim listemize:
1- Nar Ağacı-Nazan Bekiroğlu
2- Benim Çılgın Ailem- Elizabeth Kelly
3- Bir Kedi, Bir Adam ve Bir Ölüm- Zülfü Livaneli
4- Kan Gölü- Tess Gerritsen
5- Seçilmiş Kişi- Carol Lynch Williams
6- Kelebek- Henri Charriere
7- Mucizevi Mandarin- Aslı Erdoğan
9- Sessiz Oda- Lori Schiller
10- Kamelyalı Kadın- Alexandre Dumas
11- Muhteşem Gatsby- F. Scott Fitzgerald

2015'ten beklentim ise okumayı hep ertelediğim kült eserleri artık okuyabilmek... 
Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol kitaplı bir yıl olsun inşallah:)

4 yorum:

  1. Hedef 35 idü, 33 okumuşsunuz ve buna pöfflüyo musunuz? Şu okuma oranının yılda 10 kişiye 1 kitap olduğu memlekette? Yok artık. Bence kendi alnınızdan öpmelisiniz. Tabi siz öpemezsiniz alnınızdan kendinizin, ama söyleyin birileri öpsün işte. İnsan kendisine karşı çok acımasız olabiliyor malesef. Ben de öyleyim. Hep yaptıklarımı değil, yapmadıklarımı görürüm. Ama ben sizi şimdi bi dürteyim şöyle, silkinin bi, gerçekleri görün. Tebrik ederim. ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) teşekkür ederim:)) işte insan hep "daha iyisi olur muydu, daha iyisini yapabilir miydim acaba?" diye düşünmeden edemiyor. ama sayenizde silkindim:)) teşekkürler:) sevgiler..

      Sil
  2. kitaplar arasında en iyileri sölesene :) 2 çocuklu anne mastır mı yapıyon pes pes sana madalya vermeli yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. madalyaya gerek yok yaaa:) bi huni de işimi görür:P
      hmmm nar ağacı, kelebek, bitirgen, pala hayriye diyebilirim. en güzel günlerini demek bensiz yaşadın da çok güzeldi bak ama sonunda bi yer daha farklı mı olsaydı ki acaba diye gelgitlerim var, hala karar veremedim:) yeşil de çok güzeldi ama karmaşıktı kurgu, inci aralın önünde saygıyla eğiliyorum, onu sakin bi zamanda okumak lazım:)

      Sil