18 Haziran 2015 Perşembe

Mim: Nasıl Blog Yazmaya Başladım




Sevgili Deeptone mimlemiş beni bu hususta. Kendisine çooook teşekkür ediyor cevabı için şuraya bir tık;) diyorum:)

Hmmm uzun bir süreç aslında benim blog yazmaya karar vermem. Blog yazmaya başlamadan 1-1,5 sene evvel eşim bana hep "Madem okuyorsun, kitaplar hakkında blog açsana" diyordu; ben de hep "amaaan uğraşamam ben öyle şeylerle" diyordum. Yazsam güzel olurdu kendi açımdan ama bildiğiniz üşeniyordum vallahi:)


Kitap bloglarını özellikle de Kitap Eylemini sürekli takip ediyordum. Kendisinin haberi olmasa da Kitap Eylemi aslında beni bayaa özendirdi. (Hatta bloguma ilk yorum yazan da kendisidir. Yorumunu görünce de öyle şaşırmış ve de sevinmiştim ki!:) )

Olurdu olmazdı sonunda "Ne güzel okudukların arşiv oluyor esasında" dedim. Hem çocuklarıma da annelerinden bir anı kalırdı neden olmasındı.

Ne kadar devam eder bilinmez ama işte böyle başladım ben de:)

Mimlediklerine gelinceeee
Kitap Eylemi, Guguklu Saatten Ninniler, Kafası Karışık Blog

17 yorum:

  1. Iyi yazmaya baslamissinda bizde seni tanıdık . Inşallah daha uzun yıllar burada olursun . 😊 sevgiler canım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaaaa teşekkür ederim canım, blogun iyi taraflarından biri de bu bir sürü güzel insan tanıyorsun!:)
      sevgiler:)

      Sil
  2. Çok güzel bir mim, güzel hikayeler çıkar diye düşünüyorum :)) İyi ki başlamışsın :) okuduklarının arşiv olmasına da kesinlikle katılıyorum, ben de çoğunlukta bu yüzden yazıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de güzel hikayeler çıkar:)) teşekkür ederim canım:) yapmak istersen seni de burdan mimliyorum o vakit;)

      Sil
  3. hoş hikaye. eylem iyidir tabii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya teşekkür ederim ben sana mim için de!:) unutmuşum bak yukarda yazmayı, dur bi düzeltiim hemen!
      ve evet bence deeee:))

      Sil
  4. Ne güzel bir tesadüf olmuş ilk yorumun sevilen bir bloggera ait olması :) Eylem Hanımla ilgili ben de iki cümle eklemek isterim blogunu severek takip ediyorum ve okudukları boşa gitmemiş tartışmaya açık ve olgun bir insan. Mim çok mutlu etti beni en kısa zamanda yapıp haber vereceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya evet çok büyük bi tesadüftü benim için:)
      kesinlikle katılıyorum!
      teşekkür ederim yaptığın için:))

      Sil
  5. canımm tekrardan cok tesekkur ederim mimi yaptıımm :))

    http://cam-misket.blogspot.com.tr/2015/06/blog-yazmaya-nasl-basladm-mim.html

    YanıtlaSil
  6. gecenin bir vakti okudum mimi ve yüzümdeki aptal sırıtıştan kurtulabilmiş değilim hala, bu gecenin ikinci tesadüfü :D ayy ama yaa , çok sevindim ben bu tesadüfe kii, hem yazmanda ufacık katkım olmuşsa ne güzel olmuş , çok keyifle okuyorum ben yazdıklarını , belki bir gün yüz yüze de tanışma şansımız olur ki ,:D neden ne kadar devam eder ki diyorsun ki , ya ama hep yaz ki , çocuklarına arşiv en önemlisi :D ben aslında buna benzer bir şeyler , blogu neden açtım falan diye yazmıştım bir yerlere ama çok olmuş ben bile unutmuşum :D yazarım yine , alındı mimin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel tesadüfler olsun böyle:) katkın olmaz olur mu, senin sayende bayaa özendim, gaza geldim valla:)) keyifle okumana da sevindim, duygular karşılıklı;)
      neden bilmiyorum ama seni daha önce tanıdığıma dair bir his yaşıyorum ilk takip ettiğim zamanlardan beri:) ve evet kimbilir yüz yüze de tanışma fırsatımız olur, ne de güzel olur!:)
      kendime güvenemediğimden dedim öyle:) ama çocuklara arşiv amacı kutsal bir amaç tabi:))

      Sil
    2. hadi ya ne güzel hislerin var öyle , tanışalım tabii , mail adresim var blogda , yüz yüze tanışmak daha güzel olur :D kendine güven ama , en azından arşiv amacı için bile olsa terk etme blogunu :D hiç kimse için yazmasan bile kendin için yaz :D

      Sil
    3. 82 model olduğumuzdan belki de bu hislerim bilmem ki:)
      güveniiim ben o zaman kendime:)

      Sil
    4. 82 modelse tadından yenmez zaten :D ay bak daha çok , daha çok sevindim bu habere, sanki daha önce böyle bir mevzu olmuştu aramızda değil mi , ben sanki biliyorum senin 82 li olduğunu ya da erken bunama mı yaşıyorum :D güven canımcım ya , sen güvenmeyeceksin de kim güvenecek kendine , ben buradayım , kimse okumasa ben okurum yani :D

      Sil
    5. di mi ama:) evet evet konuşmuştuk bu mevzuyu;) ya çocuklara da el yazımla günlük tutuyodum onu baya bi aksattım:/ e tabi yorum yapan yok, monolog şeklinde ilerleyince elim gitmedi herhalde :))
      canım benim çok teşekkür ederim:)) iyi ki varsın:))

      Sil