21 Ağustos 2017 Pazartesi

TAKINTI Aşktan da Öte - Muhammed Akif Toktaş


256 sayfa
Roman
Koyu Kitap


Yazarı tarafından imzalı olarak gelen bu kitap için çok teşekkür ederim:) Takıntı yazarın ilk romanı.

Kahramanımız Aykut, kız arkadaşı tarafından terk edilmenin acısını bir türlü üzerinden atamamış, sevgilisinin ona döneceği günün hayaliyle yaşayan bir gençtir.

Bir şekilde yollarının kesiştiği Salih ile arkadaş olan Aykut, arkadaşının kendisini çekip çevirmesine izin verir, onun evinde yaşamaya başlar. 

Bu arada benzer nitelikteki cinayetlerde bir artış olunca, özel sorunları nedeniyle görevinden ayrılmış olan Başkomiser yeniden göreve çağırılır.

Ben kitabın gidişatını başından tahmin ettiğim için heyecan katsayısı, bir gerilim romanından beklediğimin altında kaldı.

Bir de kitapta çok fazla yazım hataları vardı, -de'ler, -da'lar, -ki'ler yanlış yazılınca okumak biraz zor olabiliyor yani en azından benim için öyle.

İlk kitap olmasının etkisi olsa gerek bunlar...


Kitap Tanıtımından:

“Takıntılı bir aşık, takıntılı bir seri katil ve takıntılı bir polis!”
Şehirde kadın cinayetlerinin artışı bir seri katilin varlığına işaret etmektedir. Görevden ayrılmış bir başkomiser, geçmişinin esaretinde göreve döner ve zihnimizi yoracak macera başlar!
Klasik polisiye romanına farklı bir bakış açısıyla bakmanızı sağlayacak olan bu eseri, yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz.



2 yorum:

  1. Yorumuna sağlık. Benim de dikkatimi çeken kısımlara değinmişsin. İnsan sevdiği bloggerla hem fikir olunca da sevindirik oluyor :)

    YanıtlaSil