2 Nisan 2015 Perşembe

Yeni Kitaplarım:)


Bunlar yeni cicilerim:) Kitap sihirbazında bazı kitaplarda %50- %40 indirim vardı, ben de ne zamandır listemde olan kitapların da bu kapsamda olduğunu görünce hemen siparişimi verdim.  Dövüş Kulübü'nü %40, diğerlerini ise %50 indirimle aldım.



Kitap sihirbazından daha önce 2 defa alışveriş yapmıştım. Birinde "1 kitap eksik olduğu için diğerlerini gönderelim ama diğerini tedarik ettiğimizde ona da kargo ücreti alacağız" diye aramışlardı. Ben de diğer sitelerde sonradan gönderilen kitap için kargo alınmadığını, acelem olmadığından hepsini toplu gönderebileceklerini söylemiştim. 

Bu siparişimde de bir idefix gibi özenli kargo (pat pat naylona sarılmış şekilde falan) gelmedi. Allah'tan zarar görmemiş kitaplar. Pazartesi günü 1 kitabı tedarik edemediklerinden başka bir kitap seçebileceğimi veya para iadesi yapabileceklerini söyleyen bir mesaj aldım. Ben de aynı gün havale yaptığım hesaba para iadesi talep ettim. Sonra dün yine mesaj attım ama herhangi bir dönüş olmadı henüz. An itibariyle hesabıma da baktım yatan herhangi bir şey yok. Bu nedenle müşteri hizmetlerinin çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. 

İşte böyle...

Bu olumsuzluğun keyfimi kaçırmasını istemiyorum, gideyim azcık öpüp koklayayım şunları:)


13 yorum:

  1. inş geç te olsa dönüşleri olur , keyifle oku , Deliduman mı var orada , serbes harika ama yaaa:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah!:) eveeeeet:)) ya hiç okumadım serbes, meraktayım:)

      Sil
    2. bi de telefonla taciz ettim şimdi, insan bi özür falan diler. hiç de mahçup olmayan bir ses tonuyla "ben ilgili arkadaşa iade yapılsın die gönderdim ama mail atmamiş olabiliriz, bi daha söylerim, bu hafta içinde yapılır iade" dedi kız!:/
      benim mi beklentim büyük anlayamadım ki?:/

      Sil
    3. bu siteden hiç alışvriş yapmadım , o sebepten hiç fikrim yok ama yaa , bazen insanı kitaplardan soğutmaya çalışıyorlar ...yie de yılmak yok , tacize devam:D

      Sil
    4. evet, tacizlerim önümüzdeki hafta da sürecek!:)

      Sil
  2. Ben kitaplarımı internetten almıyorum (illa dokunarak almam lazım!) ama başka şeyleri alıyoruz (özellikle eşim daha fazla alışveriş yapıyor) ama hep bildiğimiz ve güvenilir olduklarını ispatlamış siteden alışveriş yapmayı tercih ediyoruz... yine de bu sitenin yaptığı çok ayıp, bence de aramalarınıza devam edin... üstelik bu konulara adı çok duyulmamış sitelerin daha da dikkat etmesi gerekiyor... umarım yakında çözümlenir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dokunarak almak en güzeli aslında:) ama ne zaman bi alışveriş yapacak olsam çocuklardan biri paçamdan çekiştirir, biri ağlar, ben tabi doğru düzgün bi şeye bakamadan eve döneriz. O yüzden çocukları uyuttuktan sonra internetten almak baya kolayıma geliyor. Ama şu indirim oranları da çok cazip kılıyor internet alışverişini.
      bugun gene aradım, bu sefer telefona çıkan bayan ilgiliydi sağolsun gün içinde halledicem, ben kendim ilgilenicem dedi. Hayır o parayla ne ben zengin olurum ne onlar ama sergiledikleri davranış çok çirkin gerçekten...

      Sil
  3. Diğer konuya dalınca yazmayı unutmuşum kitaplar çok iyi, bir gün bende Milena'ya Mektuplar ve Günlerin'in Köpüğünü okuyacağım. umarım yani:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hepsini hepsini bir an önce okumak istiyorum ben de :) listeler kabardıkça kabarıyor :) umarım en kısa zamanda okuruz:))

      Sil
  4. Güzel günlerde oku :) Blogunu takibe aldım benim makyaj bloğuma beklerim sevgiler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler:) geliyorum ben de:)
      sevgiler:)

      Sil
  5. Haruki Murakami ile ilgili yorumunuzu almak isterim, okuduysanız.

    "Sınırın Güneyinde Güneşin Batısında" en sevdiğim kitabı kendisinin, ki kendi blogumda da kitap çekilişi yapıyorum şu an ve direkt çekiliş listesinde olan bir kitap :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef okuyamadım henüz:(
      İmkansızın Şarkısı'nı okumuştum ben de, ölmeden okunması gereken kitaplar listesindeydi. Tamam kötü bir kitap değil ama ölmeden önce mutlaka da okunması gereken bir kitap mı diye düşünmüştüm. Bu kitap hakkında da bir çok olumlu yorum duyduğum için almıştım, iyice merak ettim, önlere çekeceğim sanırım!:)

      Sil