23 Aralık 2015 Çarşamba

Neeeee Biri Kampanya Mı Var Dedi?:)


Ne olacak benim bu halim acep?:)

Hep bu kampanyalar yüzünden!:) Ama reddedilemeyecek güzellikte kampanyalar var yahu! Suç bende değil!:)

İlk alışverişim kitapyurdundan. Hani arada "size özel bu hafta ekstra %5 indirimli kampanyamız var" diyorlar ya işte bana da öyle bir kampanya maili geldi. "Almam ama gene de bir bakayım" dedim yarı dudağımı büküp!:) Tamam itiraf ediyorum aslında bunu söylerken ben bile inanmamıştım:) Gözlerimden bir ışıltı geçtiğini de inkar etmiyorum:)

Aman efendim bir de ne göreyim kırmızı kediler, profil yayıncılık neyim  %40 indirimde, e bana da ekstra %5 indirim var. 70 liraya da Şanzelize Düğün Salonu 7 liraymış. Bkm ekspresin de 30 liraya 20 lira iade kampanyası varmış. "Hahahhaa az daha sıksam bedavaya gelecek yahu" dedim, aldım bende:))

Tarık Tufanlar, kırmızı kedinin klasikleri falan ne zamandır aklımdaydı...

Ama güzel değiller mi? Almasa mıydım yani?!:)


İkinci alışverişim de babilden. Birbirinden güzel 10 kitap 9.90 kampanyası oluyor orda da. Belirli aralıklarla kitaplar değişiyor. Bülbülün Kırk Şarkısı, Tesbih Ağacının Gölgesinde, Swastika Geceleri, Gurur ve Önyargı 9.90 dı. İnsanın Dört Zindanı 3 lira, Nasipse Adayız da %27 indirimle (ki iletişimin bundan fazla düştüğünü daha görmedim) 10.95 ti hem de imzalı:)


Ve idefix siparişim...


Bu alışverişimi, arkadaşlarıma yılbaşı hediyesi almadığımı hatırlamam nedeniyle yaptım. Yılbaşı geldi ve ben onlara kitap almadım diyerek girdim idefixe:)

E tabi kendime de almadan olmazdı:)

Yeraltı edebiyatını Dövüş Kulübü'yle sevince, tavsiye edilen Suçluluk Kitabı, İşkence Bahçesi ve Uyku'yu da aldım. Ayrı ayrı hatırlayamıyorum ama %60 civarı indirim vardı onlarda. Diğer tavsiyeleri de bir başka alışverişimde alacağım inşallah:) Dublinliler %45, Hırsız ve Burjuva %40 indirimliydi. Ne zamandır listemde olan Mülksüzler ise bu zamana kısmetmiş:) O da %25 indirimliydi ve ajanda hediyesi vardı:)

Evet sevgili okuyucu, ben gene ipimi koparmışım:) Bununla bitti mi zannediyorsun peki?:) Hahahaaa tabi ki yanılıyorsun!:) Sen bu satırları okurken babilden bir paket daha benim için yola çıkmış olacak:))

Not: Babilde 9.90 lık kitaplarda yine almak istediğim 2 kitap olunca dayanamadım ayrıca Turkuaz'ın kitapları da %50 indirimde, bazı kitapları piyasaya göre pahalı ama bazıları uygun. Ben Nazlı Eray okumak istiyordum, o sebepten Nazlı Eray'ın kitaplarına yoğunlaştım. %50 indirim diyince baya bi düşük fiyat bekliyor insan ama öyle değil esasında. Neyse bakarsınız siz:)


19 yorum:

  1. Aynı sitelerden ben de alışveriş yaptım :D Dayanamadım Babil'in 9.90lık kitaplarından 5 tane aldım İdefix haftasonu ücretsiz kargo yapınca 2de ondan aldım D&R'dan 2 kitap aldım baya baya kitaplık şart oldu bana artık :) Buarada o ekstra indirim nedir?! Şu 3 ay üstüste alışveriş yaptınız şeyi mi? Yoksa onun üstüne ek %5 mi? Vallahi ek %5'se elimden kurtulamaz Kitapyurdu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ay o babilin kampanyası çok fena!:) insan hiç dayanamıyo bak bugün de puslu kıtalar atlasını koymuşlar! daha dün aklımdan geçmişti kargoyu tamamlamak için puslu kıtaları mı atsam sepete diye. sonra dedim amaaan o da bi ara girer 9.90 lığa:)
      yok canım ben kitapyurdundan pek sık alışveriş yapmıyorum aslında, ama arada "bu hafta size özel ekstra %5 indirim" diye kampanya maili geliyo. 3-4 defa geldi öyle herhalde. pek alışveriş yapmıyorum diye özendirme babında da olabilir:)

      Sil
  2. Yaaa neler neler almışsınn ♥_♥ hepsi harika güle güle okuu :)

    YanıtlaSil
  3. Oyy oyy ne güzel kitaplar ben de kampanya oldu mu dayanamayanlardanım :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel:) İyi yapmışsın, güle güle oku aldığın tüm kitapları. Gurur ve Önyargı benim de çok sevdiğim bir romandır, dizisini çok sevmiştim hatta dayanamadım dvd'sini aldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürleer:) gurur ve önyargıyı çok merak ediyordum, kitabını okumadan filmini izlememe gibi bir huyum da var:) bir Mr. Darcy'dir gidiyor çevremde, göriciiim artık ne menem bi şeymiş kendisi:))

      Sil
  5. Ayıptır sorması, gömü falan mı buldun acep :D
    Kirmizi kedi'ler, mulksuzler ve jane austen'de gözüm kalmadi desem yalan olur :-)
    Ben de dun aksam bitirdim swastika geceleri'ni bu aksam yorumunu girerim belki..
    Bi ben kaldım yeralti edebiyatını okumayan :D
    Güle güle ve severek okursun umarım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) kredi kartları ve taksit imkanları sağolsun:)) taksidin biri bitiyo öteki başlıyo, hiç eksik olmuyo zati:)
      yaa işte görüyosun çocukların rızkını bunlara yatırıyorum:P neyse en azından çeyizleri sağlam olacak:))
      teşekkürleer tabi bi de:)

      Sil
  6. Ben de kitap almama kuralımı sitelerin yılbaşı indirimi nedeniyle bozdum ama sana bakış ben kendimi iyi tutmuşum :-)Babil.com'dan 5 kitap aldım sadece. Onların gelmesini bekliyorum.

    Kırmızı Kedi Yayınevi'nin klasikler serisini ben de almak istiyorum. elimde 2 kitabı var, diğerlerini de alacağım. Neyse ki çok pahalı kitaplar değil.Aldıkların arasında Gurur ve Ön yargı, Satranç, Nasipse Adayız'ı önce okumalısın bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) ben de bi arkadaşıma bakıp kendimi teselli ediyorum:)) amaan tek zaafımız kitaplar olsun napalım:)
      hmmm tamamdır tavsiyeler aklımda;)

      Sil
  7. Güle güle okuyun hepsi çok iyi :) Kırmızı Kedi'nin klasikleri çok şık olmuş değil mi? ben de dayanamayıp Zweig'lerden birini aldım:) bir de Tarık Tufan'ı sizden duyup Şanzelize Düğün Salonu'nu aldım bir ara okuyacağım... yeni yılda güzel okumalar olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Gül Hanım:) ya evet kırmızı kedi çok cezbedici bir seri yapmış valla, insanın hem gözüne hem zihnine hem de ruhuna hitap ediyor daha ne olsun:)
      ay umarım beğenirsiniz, sorumlu hissettim kendimi:)) şimdi kekeme çocuklar korosunu okuyorum ben, onda karakterin ruh hali sebebiyle biraz daha karanlık bir anlatım var, ondan başlamadığınız iyi olmuş:)
      yeni yılda hepimiz çok çok okuyalım inşallah!:)

      Sil
    2. Yok canım niye sorumlu olasınız:) ben aslında sizin önerdiğiniz Hayal Meyal'i alacaktım ama kitapçıda yoktu maalesef (ben hala kitapçıdan almakta direndiğim için öyle tüm kitaplar olmuyor), Şanzelize Düğün Salonu'nu biraz karıştırdım hoş geldi ve aldım:) birde ismi çok iyi geldi hem Şanzelize hem Düğün Salonu!, açıkçası isim nereden geliyor çok merak ettim... sevgiler:)

      Sil
    3. :) kitapları hissederek, inceleyerek almanın tadı bir başka tabi ki! kitapçı da umarım güzel indirim yapıyordur size, yoksa etiket fiyatları ciddi meblağlar tutuyor:(
      di mi ismi bana da çok hoş gelmişti:) belki de siz benden önce okursunuz:)
      sevgiler...:)

      Sil
  8. yine harika tercihler canım , hepsinden mutlu ayrılacak hatta ayrılamayacaksın . Evet ya bu indirimler ile mahvolduk resmen , ben gerçi son zamanlarda acayip bir şekilde sahaflara dadanmış durumdayım ama senin aldıklarını görünce de içim gitmedi değil yeni kitaplara :D keyifle oku , hep oku :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol canım benim:) sahafların tadı da bir başka ama:) bir şey almasan da orda dolaşması bile güzel:) yaa valla bu indirimler ocak söndüren cinsten:) listelerin sonu gelmediği gibi almaların da sonu yok:) en iyisi bir süre hiiiiiiç sitelere falan girmemek:)

      Sil
  9. Yaaa bende kampanyalardan bi haber olanlardanım:(
    illaki kitabı elime alıp, sağına soluna bakıp almalıyım, gidince de kime niyet kime kısmet diye çıkıyorum, fiyatına falan da bakmıyorum, hangisi nerede ne kadar net mi ucuz falan yok yani, listelerim de genelde fıs oluyor, ben bu işi bilmiyorum sanırım, öğrenmem lazım :)

    YanıtlaSil